Wednesday, December 15, 2010

Jom bercinta!

Geli dgn tajuk entri!hahaha.tp mood nak bercinta bole?so harini nak enterprem gamba2 mood bercinta haritu.saje nk pancing husband nk ajak pergi bercinta lagi.please please please.hehe.nk ajak pergi bercinta kat island memandangkan da blk dok kampung so dah dekat la ngan beberapa island ni,tapi memandangkan sekarang hujung thn,so berangan la nk pergi bercinta kat island pantai timur waktu cenggini.hehe.okeh takpe,kite tnggu awal thn depan.siap la kau husband,aku ajak pergi bercinta awal thn dpn jgn kau bagi alasan lagi k!hahaha.
  
Hari tu pergi bercinta kat sini.hueh.tapi xjalan pn sampai bwh ni.jauh gle.penat la kami.hihi.
Amik gamba dari atas pn cukup la ek.ade gak kenangan konon pegi bercinta kat sana.haha.bole blah la ko rosek.lol.
Tapi yang ni mmg ktorang panjat sampai atas,penat gler.takde stamina da kot.tercungap2 nak smpai situ.wakaka. 
  Kalo dah datang sini harusla ada pic ni kan?kalo tak xsah ke?hahaha.
  Kat pasar malam.takde kejadah tol nk mengambik gamba kat sini.bukan ada ape pn.hihi.
 
Pic rose ni nampak fake ek?sweet pink rose.nak bunge bule?husband xpenah pn bagi bunge,even mintak pn die buat bodo je.aish.hehe.tanak bagi pon takpela,tp awal thn depan husband kene bawak i pegi bercinta kat island tau..ok?haha

3 comments:

........................................ said...

okeh..weekend ni kite pegi mkn lemchop kat goat island,haha..

Kabut Ribut said...

memang guna kaedah physiology.perang saraf.biasa makan klu orang biasa.

^ruset^ said...

haha.suami:goat island not consider real island,okeh?
pek,tp dgn dia ni payoh nk jd,bkn org gamoknye.:P