Tuesday, December 14, 2010

Hitamnye kueh!

Hitamnye kueh!tspontan kata2 husband aku.
hahaha.sampai ati dia.punyela penuh kasih syg aku wat cupcakes tu,komen paling membina yang dia hadiahkan utk aku.haha.nasibla badan.hehe.da kate coklat cakes,masuk koko,mmg hitam la jadinya.lagipon mmg taste aku kn hitam2..haha :P lainla taste husband aku suke yg putih2 je.buwek.lol.
Inila kueh hitam bak kata husband aku ;

 Yang ni first time kukus,sume isi dalam papercup

 Yang ini plak sume2 yang dah dikukus,yang takde papercup tu aku kukus trus dalam cup plastik,bila da angkat and dah cool down,keluarkan dia dari cup plastik tu jadila dia bulat2 cmtu.hueh.
Kalo ari2 kukus cake cmni and jual kat Mudah laku tak ek?hahahaha

5 comments:

syarina azreen said...

rusit!aku tau mesti sedap ni!tp gelap la jugok..hehehe...xpe rupa paras bukan ukuran..=P

^ruset^ said...

syena!thanx sbb puji walopon mu tatau rse die.haha.bkn agk gelap syena tp mmg gelap!hihi.maybe sbb cocopowder yg aku pkai ni kot,1st try dgn brand tu. :)

........................................ said...

hitam itu menawan..haha

edy said...

hitam tp sdap tu

^ruset^ said...

......:sebab itu aku pilih kamu!hahaha
edy:cmne tau sedap tu dah rse ke?hehe :P