Sunday, April 3, 2011

situ sana sini makanan

Tekak tak best.semalam dah la tido xlena lepas membuang kumbahan.pukul4-6 terjaga tak lena perut mencerut lapa.bangun minum susu.solat subuh.tidor balik.bangun tido kembali lapa.tapi tekak xselera.cube makan cornflakes+milk,tp haram tekak xselera nak telan.tak kena selera melayu I kot.hihi
 Rasanya lebih separuh mangkuk ni akan terbuang begitu sahaja..sedihnya kesian kat dia..huhu

Ini puding karamel yang I buat beberapa hari lepas.dah habis pun kot.simpan dalam peti ais makan sejuk2,suke suke  ^_^
 Ok ini Ikea Meatball yang dinikmati semasa ke KL 2minggu lepas.I suka makan ni.Ajak encek suami makan juga.dia yang tak berapa suka western food cakap sedap.I likeeee ;)

 Ok ini pula meatball yang Imasak sendiri di rumah..meatball beli ready made je terus goreng. tidak sesedap Ikea Meatball. I cari resepi gravynya di Internet,tapi tak dapat buat yang exactly the same,just jadi gravy mcm mushroom gravy kat Kenny Rogers..layan je la..hehe

1 comment:

kiesya said...

nmpak sedap je..suke sgt western...kalauagak2 dah jemu mkn nasi,cari western,huhu..

senang2 lawatlah ye..

duniakiesya.blogspot.com