Sunday, April 3, 2011

Double Lines

Umm.jumaat yang lepas buat test ni.terkezut I dalam few seconds je appear double lines ni.Tak jadi mandi berlari I keluar dari toilet tunjuk benda ni kat encek suami.Dia lagila terpinga2 and tanya I kenapa.Haip. I bagi dia tengok la manual UPT tu.syukur katanya.Hmm I sendiri tak percaya.Nervous,takot semua perasaan bercampur baur.Kononnya nak bli another UPT utk test lagi takot false positif. 
Then I consult Leya,hehe..my ex house mate mase kat KL.Dia suruh I terus je pergi jumpa Doc utk confirm sbb sgt rare berlaku false positif guna UPT ni.huhu.So yesterday I pun pergi la Klinik Dr.Hazlina,kira2 macam klinik family encik suami I la sebab satu famili pkai satu kad saja kat klinik ni.I pun pernah pergi klinik ni and the doctor was really nice,much helpful. 
So bila pergi tu I bagitau cerita double lines ni and doc straightly suruh I baring utk scan. And alhamdulillah,it wasnt a false positive.Syukur,but at the same time sangat nervous,takot dan sebagainya.uhuk. Masa scan tu nampak ada bulat melekat kat uterus I,konon2 nak tengokla pic encek suami snap,haish..tapi nerves kot dia sampai bergegar gile pic yg dia snap langsung mesin scan tu pun xde lam view.heeee ^_^. by the way, really thankful for this bless after 10months of marriage,maybe it is the exact time for us,tapi still berfikir susahnya kalau I tetap tak dapat kerja dalam masa mendatang ni.InsyaAllah ada rezekiNya nanti,Amin.
Wish me luck my dear friends :)

10 comments:

khairulamru said...

sukurrrrr..alhamdulillah..thanx dear..

^ruset^ said...

welcome DEER..ahaks :P

Kabut Ribut said...

taniah buyo n rosek.semoga kekal ke anak cucu.

Kabut Ribut said...

eh silap ni wish time kawen..semoga medapat anak yang beriman

^ruset^ said...

haha..maceh pek..dalam pale mu wish org mende2 ade template dh ke?tnggal pilih je ork? :D

Kabut Ribut said...

aku silap copy n paste..bale ngoh.berigat dok starang

^ruset^ said...

tau kale dh mu pek.. haha

noorkhamisah said...

best2...sek nk dpt baby.bertambah lah lg ank sedara kta :D

^ruset^ said...

hehe.insyaAllah cah! ;)

ghab van hal said...
This comment has been removed by the author.